• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте! Не знам дали тук е правилното място, но пиша с молба за съвет по конкретен проблем. Един камион, движещ се пред мен, ми хвърли камъче, което удари по предното стъкло и го спука от дясната страна. Пукнатината е доста голяма и определено се вижда. След три седмици мъжът ми се прибира от чужбина и искам до тогава да съм го сменила. Моля ви да ми препоръчате читав сервиз, който да се справи навреме. Близо до нас има сервиз на avtostakla и се чудех дали да не го пробвам. Някой от вас ползвал ли е услугите им? Иначе съм чувала добри отзиви за сервизите на "Кобра". Ще се радвам да прочета мнения по темата от патили си. Предварително благодаря :)
Последна промяна от Virtex на съб окт 19, 2024 2:04 pm, променено общо 1 път.
Причина: премахната реклама
Andri01 - майстор
Е,сега остава да гадаем от кой град си!? :?
tarlyo - специалист
Тази тема я има в поне 6-7 форума вече. Рекламират си услугите хората.
nikolovvd - майстор
При наличие на стъкло, смяната става за 1 ден, а най-добре за 24 часа, защото силикона трябва да изсъхне добре.
Колата не бива да се движи, ако лепилото не е стегнало. В Кобра обикновено има винаги стъкла за твоя модел автомобил. :wink:
naB4o - специалист
Дясна страна - винетка?! :) Ако я махат споделете как я прехвърлят на новото стъкло :)
nikolovvd - майстор
Дават ти парче стъкло с винетката. Намираш си отрязъка и касовата бележка, и с тях в пътното за нова.
пон фев 15, 2016 2:58 pmSisyIv написа:
Здравейте! Не знам дали тук е правилното място, но пиша с молба за съвет по конкретен проблем. Един камион, движещ се пред мен, ми хвърли камъче, което удари по предното стъкло и го спука от дясната страна. Пукнатината е доста голяма и определено се вижда. След три седмици мъжът ми се прибира от чужбина и искам до тогава да съм го сменила. Моля ви да ми препоръчате читав сервиз, който да се справи навреме. Близо до нас има сервиз на и се чудех дали да не го пробвам. Някой от вас ползвал ли е услугите им? Иначе съм чувала добри отзиви за сервизите на "Кобра". Ще се радвам да прочета мнения по темата от патили си. Предварително благодаря :)
Ползвах наскоро тези - ХХХ и съм много доволен от работата им. Стегнато, бързо и до адрес. Съотношението цена-качество е ок. Телефон: ХХХХХ
Последна промяна от Virtex на съб окт 19, 2024 2:03 pm, променено общо 1 път.
Причина: премахната реклама
  • 1
  • 2

Тема "Смяна на автостъкла?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: