• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте, колеги.
Имам винтоверт за гипсокартон на rider pro.
Днес пробвах да извадя батерията от винтоверта и не успях. Натисках натисках копчето за освобождаване и не излиза колкото и да напъвам.
Въпроса ми е, как да да я извадя тази пуста батерия без да счупя нещо.
Благодаря
hidrazin - майстор
вт фев 11, 2025 9:27 pmlonglive написа:
Въпроса ми е, как да да я извадя тази пуста батерия без да счупя нещо.
С повече сила думички "Мамата..." ...
И ако счупиш нещо какво? Просто е трябвало да бъде счупено.
Все пак е някакъв си Райдер ... Какво очакваш за тази цена? Колкото - толкова.
:partyman:
Ал_ - специалист
вт фев 11, 2025 9:49 pmhidrazin написа:
С повече сила думички "Мамата..." ...
Абсолютно вярно!!!
В такива моменти чак се възхищавам и учудвам от себе си колко неподозирано богат речник имам
:-D :-D :-D :partyman:
По въпроса - пробвай затопляне с пистолет за горещ въздух, или каквото сходно имаш под ръка
hidrazin - майстор
Ми тъй де, боя помага и то много.
Не знам защо го анатемосаха и в училищата. Възпитателното му действие е много добро и резултатно.
Също "дърпането" на уши. Болезнено но безопасно и много възпитателно.
brum - майстор
Полезно, полезно и после децата като елфите по филмите - ушите им стърчат над главата...
hidrazin - майстор
вт фев 11, 2025 10:49 pmbrum написа:
Полезно, полезно и после децата като елфите по филмите - ушите им стърчат над главата...
Нищо не разбрах... Дай по-...познавателно и елементарно.
Ми тъй де, аз съм прозД и трябва да ми се обяснява по-елементарно. :-D
Ал_ - специалист
В кръга на шегата - въпрос на гледна точка е. Даскалът ми по рисуване беше голям фен на философията "боят изгражда". Е, бързо си смени позицията, след като си счупи показалката в ръката на една съученичка, която харесвах, пък после носът му се счупи в моята ръка :-D друга бира е как после на мен ми поизградиха характер в дпс :lol:
MamaMy - майстор
Развий всички винтове които намериш по дръжката на винтоверта. След това с клатене и дърпане стават нещата. Два пъти го правих на мой верт. Поради лош контакт на пластините се получава греене и се топи пластмасата около тях. Получава се слепване на пластмаса от верта с тази от батерията.
chapara - майстор
ср фев 12, 2025 12:21 amMamaMy написа:
Развий всички винтове които намериш по дръжката на винтоверта. След това с клатене и дърпане стават нещата. Два пъти го правих на мой верт. Поради лош контакт на пластините се получава греене и се топи пластмасата около тях. Получава се слепване на пластмаса от верта с тази от батерията.
Ах, това което казваш ме смайва!
brum - майстор
На каква машина се е случило това с разтопената пластмаса?
  • 1
  • 2

Тема "Батерията не излиза от винтоверта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: