Здравейте,
Идеята ми е следната:
Искам да си направя табла за леглото, която да закрепя за стената с планки.Тежеста няма да е голяма тъй като материала, от който ще я напрая е 1 см плоскост и дунапрен.Ще я хвана с планки подобни на тези, които използват в мебелното производство (скрити)
Проблема е следния: Стената е с вътрешна изолация стиропор 5см. :-О
Моля за съвет как да успея да закрепя "мъжкото" на тези планки в стереопорената стена, за които ще се захване таблата?
Благодаря ви предварително.
Слагам снимки за да видите каква точно ми е идеята:
(това е таблата на едната стена - ше я преместя да стига до края и искам да направя и на другата за да може леглото да стой в ъгъла и да е мекичко и изолирано и от двете страни)
Снимките са в обратна хронология :-О
Идеята ми е следната:
Искам да си направя табла за леглото, която да закрепя за стената с планки.Тежеста няма да е голяма тъй като материала, от който ще я напрая е 1 см плоскост и дунапрен.Ще я хвана с планки подобни на тези, които използват в мебелното производство (скрити)
Проблема е следния: Стената е с вътрешна изолация стиропор 5см. :-О
Моля за съвет как да успея да закрепя "мъжкото" на тези планки в стереопорената стена, за които ще се захване таблата?
Благодаря ви предварително.
Слагам снимки за да видите каква точно ми е идеята:
(това е таблата на едната стена - ше я преместя да стига до края и искам да направя и на другата за да може леглото да стой в ъгъла и да е мекичко и изолирано и от двете страни)
Снимките са в обратна хронология :-О
Прикачен файл
това е малко преди да е готова едната табла за леглото :) тези скоби се закрепят за мъжките които са закрепени за стената.
22062007346.jpg (81.54 KиБ) Видяна 2828 пъти
Прикачен файл
Планките, които са закрепени НО за другата стена БЕЗ изолация
22062007349.jpg (65.1 KиБ) Видяна 2828 пъти
Прикачен файл
Така искам да се получи и на стената със стиропорена изолация !
22062007350.jpg (70.11 KиБ) Видяна 2828 пъти
Прикачен файл
Готовата табла закрепена на стената БЕЗ изолация - идеята е да се получи така и на стената С изолация - благодаря :)
22062007357.jpg (61.07 KиБ) Видяна 2828 пъти