Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Nini - напреднал
Здравейте!От два дни се регистрирах тук и много ме заинтригувахте с вашата компетентност.Предстои ми ремонт и мисля,че ще ми бъдете от голяма полза ,защото от това което видях сте ЗНАЕЩИ и МОЖЕЩИ.
Моля,ако някой от вас е работил с технически камък да ми даде препоръка или съвет който ще ми е полезен за предстоящия ремонт.
:?: :idea:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Питаш как се работи с технически камък или как се ползват изделията от технически камък??
Nini - напреднал
Съжалявам,наистина не зададох правилно въпроса си.
На кратко-купих технически камък с размер на плочката 60/60.
Половината от тях са червени,а другата половина розови.
Тъй като нямам въображение ,незнам как да бъдат наредени,а ми се иска да е нещо красиво и оригинално :wink:
За това,ако някой от вас е работил с този материал или има идея за нареждането му,нека сподели :o
Такива сме жените-искаме нещо,но често незнаем какво :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
А дали би могла без обобщения? Шегата е тъпичка.
http://www.google.bg
Изкуствените/синтитичните камъни се произвеждат от естествени раздробени камъни свързани с малко количество
полиестерна смола образувайки блокове, които изцяло приличат на блоковете, които се извличат от каменните кариери. В последствие последните се режат на плочи (фаше) и след допълнителна обработка се използуват за облицовка на стълби, подова и стенна настилка, плотове и др. Всички обработки на материалите, като рязане и полиране, технически се осъществявят с традиционните инструменти за обработка на естествен камък.
Изкуственият камък притежава същите технически характеристики както на естествения камък от който е създаден.
Присъствието на свързващата смола го прави лесен за обработка и му дава изключителна устойчивост при огъване, която от своя страна позволява използването му в големи размери и с малки дебелини.
Изкуственият камък намира същото приложение както на естествения камък за производство на подови настилки, стълби, стенни вътрешни облицовки, фасадни вентилиращи облицовки, както и плотове за тоалетни, кухни и др.

Изображение

Относно идеи за ползването на каквито и да е материали в интерир, би трябвало да ни запознаеш с интериора и с евентуалните си желания.

Тема "Технически камък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: