Съвети за начинаещи готвачи.
chapara - майстор
П.С.


Без ловец, чесна....
Кака, бъркаш термините.
"Разбиване на готовата вече Тарама, за да се получи Разбит хайвер"
https://otmoreto.com/haiver-tarama
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Гогато един селянин повтаря друг селянин и става инстанция
Пийте повече и пишете по-малко

Изображение

Ей тоз мий на сърце
MamaMy - майстор
пон окт 14, 2024 5:53 amТрифон П.Трифонов написа:
"Разбиване на готовата вече Тарама, за да се получи Разбит хайвер"
https://otmoreto.com/haiver-tarama
И тук има лееека грешчица на края. Всичко е точно, но не са доразбрали. Хайвера не се смесва с анасона, а се консумират последователно. Хапка хайвер, глътка анасон :-D
нед окт 13, 2024 9:34 pmn_a написа:
За хайвера :-) Узрял тарама хайвер е добър и неразбит. Филийка хляб, леко минала през огън, със или без масло и отгоре хайвер, количество според вкуса
п.с. Цветът на хляба също според вкуса. Важно е да има осезателно запечена повърхност
Разбитият тарама бива видове...
Те тука е истината. Хрупкавостта на препечената леко филия контрастира с пукащите се зърна хайвер, а тез двете се допълват от вкуса който има изтичащата от хайвера течност. Четейки това може само да се облизвате :razz:
Разбития хайвер е друга бира. Кюфтенцата от хайвер са трета бира, но често по слухове достигали до витамин Б24 :-D
Последна промяна от MamaMy на пон окт 14, 2024 10:12 am, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Сори, Кака, в грешка съм бил.
:drinkers:

Тема "Дали боядисват черния хайвер черен?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: