Довечера съм у вас на гости !
Съвети за начинаещи готвачи.
Justy
- майстор
7 мнения в "Домашен колбас"
Takezo Sensey
- модератор
- Мнения: 2380
- Мнения: 14253
За да си купиш готов?
boltik
- специалист
- Мнения: 912
От стари хора съм чувал,че колбас от кълцано месо бил по-вусен.Естествено,че е важно какво е месото?По дядо Тошово време правеха суджук от пилешки воденички.А това е от магарешко и свинско.
http://media.snimka.bg/3754/013762771.jpg
http://media.snimka.bg/3754/013762771.jpg
pam4i
- помощник
- Мнения: 17
По дядо ти Тошово на дали са правили такива суджуци.
Говоря така, защото мъжът ми е месопроизводител.
По дядо ти Тошово име правеха суджука от месо.И то от месо прясно и узряло.
Да поясня за трайни колбаси и деликатеси месото трябва да е от угоено животно, не от ципести и кокалести хърби.
У дома сме правили всякакви истории, но да ви кажа, че от всичко, което съм опитала най-вкусен е суджукът от говеждо-свинско МЕСО не сланина и лой.
Кайма за кюфтета от магаре-свинско.
Говоря така, защото мъжът ми е месопроизводител.
По дядо ти Тошово име правеха суджука от месо.И то от месо прясно и узряло.
Да поясня за трайни колбаси и деликатеси месото трябва да е от угоено животно, не от ципести и кокалести хърби.
У дома сме правили всякакви истории, но да ви кажа, че от всичко, което съм опитала най-вкусен е суджукът от говеждо-свинско МЕСО не сланина и лой.
Кайма за кюфтета от магаре-свинско.
pam4i
- помощник
- Мнения: 17
boitic само можеш да се радваш, ако някаде в търговската мрежа намериш наденица от магарешко и свинско.
Няма производител, който да работи с 100% жива стока
От 15 години в България е ВНОС и ДРОЖДИ . Бедна ти фантазията ако някой знае от къде. За месо дали има няма да споря и да развалям апетита на всички.
За наденицата поне на външен вид е добра, но ми се струва, че трябва да се замени сланината с шарено месо. През лятото такива мазни храни ядат ли се бе хора??
Няма производител, който да работи с 100% жива стока
От 15 години в България е ВНОС и ДРОЖДИ . Бедна ти фантазията ако някой знае от къде. За месо дали има няма да споря и да развалям апетита на всички.
За наденицата поне на външен вид е добра, но ми се струва, че трябва да се замени сланината с шарено месо. През лятото такива мазни храни ядат ли се бе хора??
Тема "Домашен колбас" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература
- ↳ Връзки към Интересни сайтове
- Магазин
- ↳ Препоръки и Мнения за он-лайн магазина
- ↳ Крадeни инструменти !!!