Съвети за начинаещи готвачи.
Стефан - майстор
ArturDent написа:
Бутчетата влизат с бира като малки пилешки крилца (без да са мазни), или като пържени картофки.
И са без холестерол, за разлика от пържените картофки.

Хора, внимавайте за холестерола, докато сте млади.
pavkatay - майстор
Илиян Илиев™ написа:
Де да имаше. Веднъж съм ловил преди 15 години на село на язовира и ми харесаха бутчетата на жар. От тогава не съм виждал такива големи жаби, а в Италия видях малко жабче за пръв път вчера.
ами те са ги изпояли... :lol:
единак - специалист
Холестерол в пържените картофи има точно толкова, колкото и в непържените. Много по-вероятно е в жабешките бутчета да е повече, макар и в минимално количество. Ако говорим за мазнини общо е друга работа. Ама има разлика между мазнини с животински произход и други. Тия глупости дето ги четете по етикетите, че само на таз точно фирма олиото е без холестерол са рекламни трикове, ако има фирма, която има холестерол в олиото си е за затвора.
Естествено, картофките и холестерола завиват бясно встрани, ако са пърженки в свинска мас, хихи.

Аз пък днес ще се мъча с едно новозеландско бутче, сготвено с мексикански зелен лук... баси. Тъй като бучето, освен че беше безумно скъпо, ми се стори и постно си взех и малко гърди. Без майтап, така ги продават - опаковчица от около 400-500г, увита и готова за печене. Засега мирише добре.

Поздрави на всички именници!
ebahti - майстор
Мани го Стефан,на него докторите и лимоната му не дават да пие.....и той се лови .... :-D сега и от 2те ягънца къде ги е гътнал сигурно не еде.........коприва и лапад му е майката,щото оная с косата гледаа :lol:
Стефан - майстор
ebahti написа:
...,щото оная с косата гледаа :lol:
Има поверие... Не се смей на тоя, на който са му ударили колата.... Същото се отнася и до здравето. Съвсем сериозно го казвам, защото.... Не предизвиквай съдбата. :? Запомни го от мен.
ebahti - майстор
Стефане, приеми майтапа бе ,и на мен докторите ми казха разни работи,и знам че са верни амаа-бал съм му майката.........по добре 5г. като Човек отколко 10 като скот(лично мнение)пп. мноого е зле да имаш много кинти и да знаеш че некой друг ще ги харчи.......затва аз моите ги профуках навреме :-D

Тема "Гергьовденско агне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: