Пълниш заека с ориз и дреболий.Както се пълни агне и го зашиваш.За да не ти е сухо отгоре го намазваш с свинска мас.Слагаш отгоре фолио ,от страни малко картофи,и печеш.Става супер.Това лято съм изял към 20 такива.Да ти е сладко,и на здраве. 

cakev79 написа:Брат ми вече гътна първата реколта от зайчетата,но майка нещо не се справя със приготвянето им.Стават по сухички при печене.Някой да каже каква е тънкоста.Рецепти в нета много,ама ми трябват ползвани,а не да правя опити,че ще свършат продуктите.Пробвай да накиснеш зайчето в марината
MamaMy написа:Артъре, ще ги изтровиш. Той за толкова време е пораснал. Ако искаш, да питам съседа за друг?Заека беше сварен, пасиран и замразен на кубчета във форми от лед. Такава е технологията от bg-mamma ;) . Даже мога да цитирам датите на които са яли от него.
Много здраве и на двамата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: