• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
FMaster - специалист
Евала, евала предполагам и на вкус е страхотна ... бравос!!! Чак ми се дояде ма нема да седна да го правя, иначе ако му се добави сиренце мисля също ще стане като едно тутманиче ... май отплеснахме темата :lol:
silllveto - Майсторица
booooo55 написа:
Щом и каката впечатлих с питката :roll: то предполагам добре съм се справил.
Абе ти идиот ли си, та не разбра, че не ми е приятно да ме какосват. Застанала съм тук с името и лицето си без да се крия зад смешни и безмислени никове и гледам много да не се дразня и аз да не дразня много, ако искаш пробвай и ти. И на майтап нося, ама само когато е смешно.

FMaster, добре звучи със сирене, но не съм сигурна дали формата би била толкова сполучлива. Бе тая питка требва да е сладка.
FMaster - специалист
silllveto написа:
FMaster, добре звучи със сирене, но не съм сигурна дали формата би била толкова сполучлива. Бе тая питка требва да е сладка.
И сладка бих я хапнал с удоволствие ... ти я направи от мене останалото, ако требва и агне ше ти докарам (за мезе :lol: )... в тия теми направо огладнях ... чета и преглащам :tonqe:
booooo55 - специалист
silllveto написа:
Абе ти идиот ли си, та не разбра, че не ми е приятно да ме какосват.
:? Сега пък и ще се обиждаме. [-X
booooo55, питката изглежда страхотно. Искам да я направя, но те моля да ми кажеш с какъв диаметър е тавата.
booooo55 - специалист
Мойта ако не се лъжа е 28 сантиметра.Но трябва да е дълбока.Фурната ми е малка и не позволява по голяма тава.Но можеш да завишиш продуктите и за по голяма.
sparklet - напреднал
Много красива пита немога да повярвам че е сътворена от мъж :rolleyes:
Браво !!!Трябва да има повече такива мъже =D>
  • 1
  • 2

Тема "Питка Хризантема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: