• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
didimitrov - помощник
Това по въпроса за маята : http://www.recipemagician.com/polezno/v ... nata-maia/. А дали ще наречеш хляба питка, самун или нещо друго си е все тая, щом е от смлени на брашно житни култури все си е хляб. По света хляба има много и различни разновидности и имена.
didimitrov - помощник
Ето нещо интересно за истинския хляб : http://whitepigeon.blog.bg/hobi/2011/02 ... vas.693590
MMIel - специалист
Много интересни статии. Карат те да си замислиш какво всъщност ядеш :? . Ще се прави хмелов квас да се пробва, че и хмел имам.
Благодаря за споделената информация.
  • 1
  • 2

Тема "Домашен хляб - направи си сам!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: