

crez написа:Ето ти няколко идеи за съоръжения за опушване.Еййй, на руски език всичко може да се намери начи...тц тц тц
http://vip-samodelki.ru/hunt/75-prostaja-koptilka.html
http://www.ulov.ru/tur/tureda/teda9.shtml
gogata1987 написа:Реших да тествам този уикенд своеобразната пушилня, която си спретнах. Обесих вътре 1 паламуд, към 700-800гр, който киснах 24ч. в вода и сол(30гр сол на литър), покрих дъното със стърготини от череша, малко черен пипер на зърна и 2-3 дафинови листа. Стана страхотен за около час на огъня. (Между временно, че нещо ми празнееше тенекията, метнах и едно свинско бонфиле на сача - доста "гадничко" се получи.)талаша може да се замени с нарязани на ситно / около 2 см/ млади клончета от слива, череша, праскова и прочие.Крайния резултат така и не можах да го снимам, че не се задържа достатъчно дълго на масата.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: