• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 33
Съвети за начинаещи готвачи.
Andri01 - майстор
Идвам за кръстник - с бъклицата!
siz - напреднал
filmatoplo написа:
Ще се омъжиш ли за мен :) .
Е ти пък :) Чак пък толкова :)
илко илиев - специалист
може би не му е точно тук мястото, но някой знае ли как се прави сладко от малки орехчета /каквито са в момента/? Преди години ме бяча черпили с такова нещо и много ми хареса но загубих рецептата а и няма как да я взема.
stiv1961 - майстор
БГ мамите знаят всичко :-D , ето рецепти преведени от руски, успех :)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406476.20
kuger - майстор
Съни, не е ли време да изгрееш пак?
Съни - специалист
kuger написа:
Е сега. Аз не съм залязла. Само печката се скапа и нещо е едно такова лятно разгеле та не ми се и готви. Но ще ви разсмея скоро с ... представете си... шкембе чорба. Оказа се че съм изяла хляба на доста кръчми, хихи. Е, на дребно де. С по едно две ... и още малко шкембета са фира. Половинът дето друго освен искам не владее като изказ обещал снима поредното довечера/кой па яде шкембе вечер освен кумеца и мъжо нинам, но/ та ще разкажа тез дни.
bulhomes2 - майстор
Шкембето е по-вкусно сутрин (след препиване) с една биричка. Не вярвах докато не пробвах. Връща душата в тялото. Ма и вечер мога да я ям, и на обед, и след обед...
stiv1961 - майстор
Съни написа:
kuger написа:
Е сега. Аз не съм залязла. Само печката се скапа и нещо е едно такова лятно разгеле та не ми се и готви. Но ще ви разсмея скоро с ... представете си... шкембе чорба. Оказа се че съм изяла хляба на доста кръчми, хихи. Е, на дребно де. С по едно две ... и още малко шкембета са фира. Половинът дето друго освен искам не владее като изказ обещал снима поредното довечера/кой па яде шкембе вечер освен кумеца и мъжо нинам, но/ та ще разкажа тез дни.
Съни, отговори ми честно- ти българка ли си или така си говориш( пишеш) :? . Иначе с интерес( и трудно :) ) чета постовете ти :?
Съни - специалист
stiv1961 написа:
Съни написа:
kuger написа:
Съни, отговори ми честно- ти българка ли си или така си говориш( пишеш) :? . Иначе с интерес( и трудно :) ) чета постовете ти :?
Стив ами така си пиша. За говоренето ще е леко притеснително или имбаръсинг дори в моите инглиш класис в училище. За да съм разбираема не говоря така и мога да пиша и разбрано, но тогава къде е смеха в цялата работа. А аз пиша моите рецепти, за да се забавляваме. Не преподавам уроци по шкембе примерно или по телешко варено, ако ме разбираш.
Andri01 - майстор
Абе ,питай Филма...той нали я искаше за жена, трябва да знае :) :partyman:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 33

Тема ""Направи сама" на печката :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: