Здравейте! Аз си ги правя в 3 литров буркан,като слагам 3 супени лъжици сол,две китки сух копъри няколко скилидки чесън
Набирам си и малко недоозряло домати,леко зачервено и него по същия начин.
Миналото лято си направих 4 буркана с краставички,единия беше с Гергана и ги оставих за зимата,не знаех ще устискат ли,но за моя изненада не се развалиха и зимата си хапвах от тях с ракийцата.
Тази година мисля да пробвам да направя домати и да го оставя и него в мазата за назима.
Набирам си и малко недоозряло домати,леко зачервено и него по същия начин.
Миналото лято си направих 4 буркана с краставички,единия беше с Гергана и ги оставих за зимата,не знаех ще устискат ли,но за моя изненада не се развалиха и зимата си хапвах от тях с ракийцата.
Тази година мисля да пробвам да направя домати и да го оставя и него в мазата за назима.