Съвети за начинаещи готвачи.
Чаро - Акълия
Моита мацка готви веднъж-дваж.
Има някъв Цептер за :shock:( толкова, колкото не струва колата) за готвене на пара.
Ми.... не ми е любимо. Не е ли нещо на скара (било то и зеленчуци) ...
не ми го Фали...
Треа и дам рецептата за мусаката... барем ми хареса.

:)
Стефан - майстор
cacho написа:
Има някъв Цептер за :shock:( толкова, колкото не струва колата) за готвене на пара.
Ми.... не ми е любимо. Не е ли нещо на скара (било то и зеленчуци) ...
не ми го Фали... :)
Цептер не бих си купил за нищо на света. Една тенджера струва около 500 евра. Поне докато не забогатея :lol: Той е за изхвърлячи, да се хвалят с покупката си.
Чаро - Акълия
Дедо Стефчо, а новите Ситроени за кво са бе :?.

:)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Новите ситроено возят благо. Те за това са.
Както казах, има си рецепти за на пара. Е на Дядо прасешките бузи :) мммм!
Всъщност не забаеляза ли, че поне половината участници готвят или са готвили на пара.
Принципно ти се опъвам. Предлагам ти, да си изясниш защо, аджеба, искаш готвено на пара, после се образовай кой продукт какво печели-губи от готвенето на пара, после ги пробвай на вкус. А относно рецептите - не е ли ясно, че в интернет рецепти милиони?
Бяла риба е супер на пара, върху ароматни треви и полята с лек сметанов сос.
Стефан - майстор
cacho написа:
Дедо Стефчо, а новите Ситроени за кво са бе :?.
:)
Новите ситроени са боклуци. Пластмасови еднодневки. Аз затова си уважавам повече стария, изпитан отвсякъде.

Защо ми викаш дедо?
Чаро - Акълия
n_a написа:
Новите ситроено возят благо. Те за това са.
Както казах, има си рецепти за на пара. Е на Дядо прасешките бузи :) мммм!
Всъщност не забаеляза ли, че поне половината участници готвят или са готвили на пара.
Принципно ти се опъвам. Предлагам ти, да си изясниш защо, аджеба, искаш готвено на пара, после се образовай кой продукт какво печели-губи от готвенето на пара, после ги пробвай на вкус. А относно рецептите - не е ли ясно, че в интернет рецепти милиони?
Бяла риба е супер на пара, върху ароматни треви и полята с лек сметанов сос.
A! Аз тебе си те уважавам. Ако че се опъваш.

За протокола, образовал съм се достатъчно. ТОХ -сегашната гимназия по туризъм. Няма значение.
Стана ми криво от изказването на Стефан. Изразих мнение, а той пак нещо да закачи.
За ситроените... не ми ги хвали и тях- млад съм за хубава возия.
п.п.
Стефко, така ми дойде - нема да се обиждаш. :)
sasooooooooo - "специалист"
N_a, говориш малко на изуст! Я ми намери рецепта в интернет на мусака на пара! Няма! Тази, която съм написал е по начина проба-грешка. Стигнал съм до нея опитвайки кое, как, колко.
Това ми бе идеята за темата. Рецепти бол.
И как може да отхвърляш нещо, което не си опитала? :?
Кое се губи, когато запичаш САМО заливката?
Иди при приятели с пароварка, направете мусаката по моята рецепта и една със същите продукти по класическия начин. Дегостирайте и двете и ако не усетиш разлика, ела ме заплюй!
Оригиналната рецепта е от книгата "Българска кухня" на Звездев. Сравни ги! Открий разликите!
Не налагам на никой да готви на пара!

Лазаре, смятах скара да правя, но ако много държиш :wink:
mi6el - специалист
sasooooooooo....... Риба на пара става много вкусна .
Добавяш към водата щипка босилек , осоляваш и готово . Гледай рибата да е с бяло сухо месо ( напр. мерлуза ) че иначе много се разпада . Изображение
sasooooooooo - "специалист"
Това за босилека не бяхме се сещали. Другия път ще пробваме :roll:
Засега сме правили само пъстърва.
Стефан - майстор
Ако сложиш босилек, ще замирише на църква. Слага се девисил :?

Тема "Готвене на пара" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: