• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
Simi4 - напреднал
Здравейте, само да вметна, че след осоляването чиято цел е да утрепе де що има микроорганизми в месото, то задължително се ИЗКИСВА а не само изплаква [-X . В противен случай вътрешността му ще скърца от сол и единственото предимство на мезето ще бъде, че с една хапка изпиваш кило вино :tonqe: /не че има нещо лошо/.
илко илиев - специалист
задължително я изкисвам 12часа,и после кой с каквато подправка иска
boltik - специалист
Качвам снимки на кайма от пуешко и от тел.сърца.

Прикачен файл

DSCN0929.JPG

Прикачен файл

DSCN0930.JPG

Прикачен файл

DSCN0933.JPG
  • 1
  • 2

Тема "Кайма от телешки сърца" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: