Съвети за начинаещи готвачи.
booooo55 - специалист
Б_х таз пържола :shock: с нея цялото семейство ще се нахраним че и за буркани ще има. :-D
peter_m - специалист
Сигурно е от бронтозавър :lol: . Няма ли опасност да остане сурова толкова дебела
booooo55 - специалист
При подходяща температура каквато е от тлеещите въглени няма такава опасност.
Междо другота много ми харесва идеята на MamaMy за барбекюто му.Само трябва да измисли и един капак, за да може да се задушават тези прекрасни пържоли.
MamaMy - майстор
То това BBQ си има всичко необходимо :-D . Най-вече мръвка. Пържолата се помни само от снимките. Никой не се оплака да е била сурова или прегорена. Бяха 4-ри броя.
Тази тръба отдолу е като комин от където смуче въздух докато се разгори. Най-долу си има клапа с която се регулира въздуха, а от там и температурата. Не съм усетил необходимост от задушаване. :wink:
boltik - специалист
И на мен ми се наби в окото BBQ-то,само не-мога да взема решение от джанта на трабант ли да бъде или от задната джанта на трактор :? :lol: Абе то мръвки да има....
booooo55 - специалист
От трактор,че повечко мръвка ще събере. :-D
biolander - напреднал
Абе няма само вие да се хвалите, вижте на зиданото барбекю какви мръвчоци мятам

Прикачен файл

bbq2.jpg
bbq2.jpg (113.73 KиБ) Видяна 5428 пъти

Прикачен файл

bbq.jpg
bbq.jpg (113.83 KиБ) Видяна 5428 пъти
boltik - специалист
Къде е виното?Да ни завържът на мен краката,на вас ръцете. :lol:
toniikoko - напреднал
Аз мойте ги правя със сода за хляб. Намазвам ге със сода от двете страни и след 7,8 минути ги измивам хубаво и мятам на скарата.Без сол и каквито и да е подправки.
valerko - специалист
Добре де като гледам снимките тия пържоли не ги ли начуквате. Мойте ги начуквам, но ми каза един месар в магазин да не ги чукам а да ги надупча, да ги направя на решето, ставали по-сочни и действително веднъж правих така, само, че ги пържих на тигана.

Тема "Какво по лесно и вкусно от пържолки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: