Съвети за начинаещи готвачи.
nikogargov - специалист
teon написа:
Браво, случил си на пиле...и тавата му точно по мярка...аз пък да се оплача...миналата година гледах едно прасе...коритото/хранилката/ я носеше на зурлата си...абе проклета работа...повече от 60 кила не стана...качваше се с мисирките горе на черницата да спи вечер... :-D
Имаше един такъв български филм за едно малко прасенце където ядеше всичко и накрая изяде и паметника на селото, ако не се лъжа филма се казва "Малкия глиган от Странджа планина" или нещо подобно беше :lol:
ebahti - майстор
Филма е "Господин 3а 1 ден" бре серсемино.... :-D
kuger - майстор
teon написа:
Браво, случил си на пиле...и тавата му точно по мярка...аз пък да се оплача...миналата година гледах едно прасе...коритото/хранилката/ я носеше на зурлата си...абе проклета работа...повече от 60 кила не стана...качваше се с мисирките горе на черницата да спи вечер... :-D
Направо си за табани :-D :-D
Моите бройлери първата година, като започнах да ги въдя, станаха по 6 кг. Тъпках ги със специалните смески за бройлери от май до края на август, ядене на корем. Ми станаха отвратителни, от кожата им средновековен щит да си правиш, а мас по 300 гр от добитък.
torbalan - Дървен философ
Баси пилето!
Аз в АЕЦ-а работя, но за такива пилета дори не съм чувал...

Нас в стола ни хранят с някакви дребоси, дето са по около кило-две...
VLADO66 - майстор
Айде,айде,точно от АЕЦ-а са тези мутанти-това ви е нещо като ширпотреба.Сега очаквам най-големия мамул,най-дългата краставица,готово кисело зеле.Новия ви директор е Мичурин.
nikogargov - специалист
kuger написа:
teon написа:
Направо си за табани :-D :-D
Моите бройлери първата година, като започнах да ги въдя, станаха по 6 кг. Тъпках ги със специалните смески за бройлери от май до края на август, ядене на корем. Ми станаха отвратителни, от кожата им средновековен щит да си правиш, а мас по 300 гр от добитък.
Олеееее баси и пилитата то колкото щраус :shock: всичко напоследък мутира, а с кожата можеш да си правиш как бяха кауцуни :supz:
kuger - майстор
Е, чак мутанти от АЕЦ-а :? Тази година от 15 април /30 дневни/ до края на май станаха 3,5-3,8 кг, петлите до 4,5 кг., оскубани, не кормени.
nikogargov - специалист
това си е шампионат за 30 дена да се налеее 4кг. месо :partyman: :rock:
MrMurdjo - майстор
За мутант, може и мутант да е. Обаче като гледам стойката му в тавата на снимката, ще да са мутирали под въздействие на аеропланите в Чешнигирово :-D

Тема "Пиле 4.5кг." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: