Размечтах се нещо.В "лошото" комунистическо минало работех в един завод-газ - колкото щеш.Та като сложихме една телешка глава да се вари от сутринта - вечерта такова мезе стана че немам думи! Как съм се прибрал,спомени нямам 
ebahti написа:Свинската глава я обичам на "пача" .Сварява се докато почне да се отделя месото от кокала (аз слагам и малко наситнено вратно месце) После се накъсва на малки парченца в тава,сол,чер пипер и счукан чесън у тавата .Залива се със сока и се слага в хладилника да се желира.След като се желира се поръсва с червен пипер и се слага на средата на масата с вилици колкото е персонала.Носи секакво пиене....пп Може да се сложи и малко мерудиика и копър по желание!И аз така я либем, студена желирана с много чесън, руска горчица и червено вино, темето ти подскача като я консумираш.
