За свинската мръвка също си прав. Може да се съхранява по същия начин - ред мръвка, олио и пак така докато напълниш тенджерата. Въпроса е да не остава въздух и отгоре пак да има 3-4 пръста олио. Минус на рецептата - олиото скъпо.
Плюс - месото остава прясно и крехко а не мяза на подметка като това от фризера.
За рамката с противокомарната мрежа - става. Само не съм убеден че ще има достатъчно време и слънце за да изсъхнат. Освен това си предвиди и нещо за отгоре. Иначе не можеш ги опази от мухи и подобни. Плюса на сушилнята е точно това - става бързо и няма гадове. Освен това не зависиш от времето. Само си помисли - тъкмо си ги сложил от една седмица и се заредят 4-5 дъждовни и облачни дни. До там си.


За рамката с противокомарната мрежа - става. Само не съм убеден че ще има достатъчно време и слънце за да изсъхнат. Освен това си предвиди и нещо за отгоре. Иначе не можеш ги опази от мухи и подобни. Плюса на сушилнята е точно това - става бързо и няма гадове. Освен това не зависиш от времето. Само си помисли - тъкмо си ги сложил от една седмица и се заредят 4-5 дъждовни и облачни дни. До там си.
