Точно и аз така си мислех. Ще дам три лева за шепа стърготини.  Че пък и чак френски. То у нас сигурно дъбове не растат.
  Че пък и чак френски. То у нас сигурно дъбове не растат.  

Класиката е черница.

Класиката е черница.

...предполагам в тензух, защото отделя малко пелте и може евентуално дестилата да се замъти...последното не е проблем след утаяване и прецеждане...аз ги слагам нарязани барабар със семките без тензух...
 ...предполагам в тензух, защото отделя малко пелте и може евентуално дестилата да се замъти...последното не е проблем след утаяване и прецеждане...аз ги слагам нарязани барабар със семките без тензух... ,но съм говорил с познат от Поморие където навремето се правеше коняк Плиска,Сл бряг...на 'шишетата' им пишеше : произведен от винен дестилат отлежал (няколко) години в ДЪБОВИ бъчви...питам го откъде толкоз бъчви бре?...ами бъчви,изсипват един самосвал дъбови трупчета и...
 ,но съм говорил с познат от Поморие където навремето се правеше коняк Плиска,Сл бряг...на 'шишетата' им пишеше : произведен от винен дестилат отлежал (няколко) години в ДЪБОВИ бъчви...питам го откъде толкоз бъчви бре?...ами бъчви,изсипват един самосвал дъбови трупчета и...