• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
chapara - майстор
chapara - майстор
Добре де, да се върнем към темата?
Поглеждайки в Гугъл какви се предлагат, пак сме в зоната на ментетата.
Вулканичния камък който ти трябва е раздробен камък от истински природен гранит или сиенит, т.е. Витошката кариера над Владая, където се правят павета. Имам опит от печки за сауна, които съм купувал за фитнеси и обурудвал тук. Аз и един приятел създадохме първите фитнеси в Сф, ,,Атлетик". Камъните не се разпрашават във времето. Слагаш еднакви по големина, бленда от горе и палиш. След зачервяването гасиш и печеш, пробвано е. Сваляне на температурата и овлажнвване на мръвката с пръскане на бира или вода, ако е зеленчук.
Chefo77 - майстор
Не гася докато пека, не виждам и по клиповете в тубата някой да го прави.
  • 1
  • 2

Тема "Лава камъни" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: