• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 42
Съвети за начинаещи готвачи.
bulhomes2 - майстор
Що на лични бе човек? Пак ли пари ще му искаш? Ние тук търсим информация, парвим си схеми, снимаме и показваме каквото можем на всички, а ти - пак на лични... Търговията във форума е строго забранена и всеки опит се наказва.
BARD - специалист
Булхомес голям шегаджия си . :-D
stiv1961 - майстор
Отдавна се каня да си опуша малко сланинка и днес времето даде ръка. Беше топло и приятно и заредих ,,коптильня-та" с един голям ,,брус" сланина нарязан на ,,филии" :) След като я опуших я натепах с червен пипер, намазах с чеснова паста и я окачих на хладно да оветри два- три дни. Дали ще стане? Чакам с нетърпение :partyman:

Прикачен файл

Снимка0245.jpg

Прикачен файл

Снимка0247.jpg
Снимка0247.jpg (72.43 KиБ) Видяна 4190 пъти

Прикачен файл

Снимка0248.jpg
Снимка0248.jpg (97.36 KиБ) Видяна 4190 пъти

Прикачен файл

Снимка0249.jpg
Снимка0249.jpg (95.42 KиБ) Видяна 4190 пъти

Прикачен файл

Снимка0250.jpg
Снимка0250.jpg (87.6 KиБ) Видяна 4190 пъти
a_anastassov - специалист
Здравейте колеги,
Знае ли някой какъв е заряда на пушека ? - Положителен, отрицателен или неутрален.
stiv1961 - майстор
Нито едното от трите :supz:
stiv1961 написа:
След като не е положителен, не е отрицателен и не е неутрален - кой е четвъртият вариант ? Явно не съм учил достатъчно. Моля образовайте ме.
BARD - специалист
a_anastassov написа:
stiv1961 написа:
След като не е положителен, не е отрицателен и не е неутрален - кой е четвъртият вариант ? Явно не съм учил достатъчно. Моля образовайте ме.
В тази "опушвачка " не може да е нищо различно от отрицателен.
Стив е готин човек ,но не е случил на опушвачка.
stiv1961,
Чел съм много твои постове. В повечето от тях съм съгласен с теб, НО това което написа "Нито едното от трите" - искам да ти кажа "НАЗДРАВЕ !!!" с най-добри чувства. Дано не влезеш в бисерите на форума.
stiv1961 - майстор
a_anastassov написа:
stiv1961 написа:
Вкусен :-D
И вместо да спамите вземете покажете нещо и вие. Раздела е ,,Опушване на ....." , а не кой каква опушвачка има и какъв дим произвежда тя :-D
Прав сте колега, че "Раздела е ,,Опушване на ....."". Но ако пушека е положително зареден, ще подам отрицателно високо напрежение към опушвания продукт. По този начин ще намаля времето за опушване.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 42

Тема "Опушване на месо и риба." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: