VLADO66 написа:Тази година взех румънска пуйка и се оказа много вкусна.


VLADO66 написа:Тази година взех румънска пуйка и се оказа много вкусна.
bulhomes2 написа:Да не цитирам, ама верно ли пуйки ядете по Коледа? По нашия край и по Плевенско, от как се помня (мааалко над 40 годин) по туй време рязко измират прасетата.Ами всеки яде каквото иска
Илчо Илиев написа: Виж за това ще искам обяснение,защото тая изложба дет са изложих не беше веднъж...
Ся то не беше пуйка,а пуяк, и беше 10-12 кила, без карантиите, натъпках го с карантийките, гъбки ...
Илчо Илиев написа: Друга причина(според мен) е ,че патицата не е бройлерна и малко по-трудно се изпича, макар,че съм пекал за Коледа домашна пуйка, в опит да направя ха'мриканската мечта, дори пеща бях запалил и....стана едно огромно ..нищо, от вън беше поопекано,но вътре си беше сурово, макар,че седя в пеща 4 ч....Точно днес гледах едно кулинарно предвавне в което казаха, че пуйката се пече по половин час за килограм ... сам смятай защо не се е получило
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: