• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
bulhomes2 - майстор
Не трябваше ли първо да се обгори и "почерни" със сланина? Тъй ми се види, че направо от флекса е отишъл на мръвките.
Stefan_62 - майстор
bulhomes2 написа:
Не трябваше ли първо да се обгори и "почерни" със сланина? Тъй ми се види, че направо от флекса е отишъл на мръвките.
Абе по принцип е така, но той така е лъснат, че и да се обгори и намаже пак ще изглежда като нов :lol: , а и след първата манджа ще е "дезинфекциран" :lol: :drinkers:
Пламен Лилов - напреднал
Упорстване му е майката,ще му хвана цаката накрая. :wink: Нова проба,този път прибавих и капак да задушим малко обстановката. :-D

Прикачен файл

P1280016.jpg
капачето,мисля че стана добре
P1280016.jpg (74.11 KиБ) Видяна 3563 пъти

Прикачен файл

P1280013.jpg
за начало гъбки
P1280013.jpg (81.94 KиБ) Видяна 3563 пъти

Прикачен файл

P1280015.jpg
кълцаничка
P1280015.jpg (71.49 KиБ) Видяна 3563 пъти

Прикачен файл

P1280022.jpg
и крайния резултат
P1280022.jpg (91.47 KиБ) Видяна 3563 пъти
Stefan_62 - майстор
Пламен Лилов написа:
Упорстване му е майката,ще му хвана цаката накрая. :wink: Нова проба,този път прибавих и капак да задушим малко обстановката. :-D
Добрееееееее, напредвате с брат ти :lol: , изглежда доста вкусно и сполучливо и това с капака за някой ястия е хубаво да се слага, но другият път сложете е ималко лучец /поне не видях / за аромат. Абе както казваш упорството и фантазията му е майката, на тия "тиганчета" май само течни ястия не могат да се приготвят, че са плитички, но и това не е невъзможно :lol: :drinkers: .
dadko - майстор
Тъй като се зарибих и ми се иска да си направя и аз един "валандар"- си търся диск. Ако някой разполага с излишен диск от брана- предлагам бартер- малка туристическа газова бутилка- по избор една отдвете на снимката. Напълнена с газ + котлончето. И в друг един форум пуснах предложението, но никой не се отзовава. Ако пък някой има такъв диск и не иска бартери- склонен съм да се разделя и с някаква сума...
Предложението важи за София- не ми се вярва куриески фирми да приемат транспортиране на газови бутилки.

Прикачен файл

IMG_2439.jpg
IMG_2439.jpg (104.79 KиБ) Видяна 3507 пъти
Пламен Лилов - напреднал
А не може ли вместо газова-стъклена бутилчица? :roll: :-D
Andri01 - майстор
Вземам и 4-те "бутилки". Става ли? Или даваш само 2-те червени?:)
dadko - майстор
И на мен след няколко питиета нещата ми се виждат двойно :drinkers: :partyman: . газовите бутилки обаче са само две. ;-) за бартера е само едната.
А за стъклени- мооже, защо не. Щом към такива има интерес, то-към офертата добавям и пластмасова бутилка 2L домашно червено вино. И ако е останало- парче домашна пастърма за мезе.

Прикачен файл

IMG_3097.JPG
Andri01 - майстор
Дадко,имах в предвид и тези "две клатещи се "бутилки от картинката,бе :).
Пламен Лилов - напреднал
Дадко,уреден си бе братче.Дай кординати къде да ти го пратя.В замяна на първото му сефте ще пиеш едно за мое здраве. :partyman:

Прикачен файл

P2060041.jpg
P2060041.jpg (96.93 KиБ) Видяна 3344 пъти

Прикачен файл

P2060040.jpg
P2060040.jpg (96.9 KиБ) Видяна 3344 пъти
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17