• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 33
Съвети за начинаещи готвачи.
Съни - специалист
Браво kuger. Приправиха ми се пак. А мъжо де да го знам. Гледам, че седи във форма. Така де кръга си е форма. Ама не ша да е метнал над 100, че тогаз плашещо ша ма затрие некой път с мойте само пейсе кат ма погали.
Теди - специалист
bulhomes2 написа:
Съни, тоз твоят мъж как не е станал 150-60 кила? Или му е стара снимката на аватара? :partyman:
Като забравя, че готви и си ляга ме държи във форма. Абе чувам, че нещо бучи в кухнята, а тя забравила втората пица и си легнала не знам дали кучето обича прегоряло ... :?
kuger - майстор
[/quote]Като забравя, че готви и си ляга ме държи във форма. Абе чувам, че нещо бучи в кухнята, а тя забравила втората пица и си легнала не знам дали кучето обича прегоряло ... :?[/quote]
Тъй, тъй, пази го това съкровище! Трудно се намират, хем майстор в кухнята, хем майтапчийка.
Съни - специалист
Мъжоооо веее, виж как хората от едното пост ги озарява истината за моя чар, пък ти ся за една пица. Ама пиша ти тиквен медал че уварди барем тавата. Като измисля как / и надлежно си изпия гинкото и билобата преди това/ може и наградя усърдието ти. Кругер, миси за комплимона, ама квато съм проклетия, блясъка ми потъмнява от време на време - като снощи например.
VLADO66 - майстор
Абе чопли ме нещо че си вдигаш акциите,а накрая Теди го отнася :lol:
Andri01 - майстор
Съннннииии,,идвам да ти искам рЪкатЪ,устата,краката и...всичко прилежащо към тях!нося шише рЪкийка -тазгодишна,мИзе и винце - да пУчерпя мъжо ти...дет щЪ дава. Иии айде- в събУтатЪ сЪ женим,съкровище! А? ко щИ кажиш,мЪ? :drinkers: или.... :axe:
Съни - специалист
Мчи кЪ? Нъл трабва го държа у форма.
bulhomes2 - майстор
Andri01 написа:
...дет щЪ дава. ...
Я! Това съм го пропущил. Ша наддавам и аз. Към горепосоченото ще добавя и жена ми. Тя може да говори по телефон. Много.
Съни - специалист
НищЪ у съботата. Имам да поготвя малко... много. Виж там за седмицата нещо, ама с едно шуше ракия само нема мине номера ша знаиш. Па и бъди осторожен с кръга да не станете нещо на кълбо, че мразя неразбирателства между хората хихи. Дома скандалите имам право и привилегия да вдигам само я.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 33

Тема ""Направи сама" на печката :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: