• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
Stefan_62 - майстор
bivolan написа:
Ето ги и моите творения
Суджука е от конско със свинчуга, а пастърмите са телешка и свинска.
Ето и близък план на телешката, уж я сложих по тъничка, за да стане за Нова Година, но не би - след Новогодишно я хапваме :drinkers:
Браво =D> изглеждат перфектно, ако не е тайна с какви подправки си налагал филетата :drinkers:
EDI - майстор
Абе, вие не сте хора.Може ли по това време такива мезета да показвате :lol: Тъкмо гледам дартс и вие ми разстроихте концентрацията.Много добре изглеждат тези мезенца :supz:
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
В момента жената ме наказва с постно. Зелевата чорба с праз е супер мезе за ракийката :partyman:
Малко извън темата, но и аз като Стоян си спретнах едно хубаво мезенце за ракийката :lol: :partyman:, но добавих и малко накълцоно на ситно кисело зеле и две препечени люти чушлета. Суперррррррр.
Изображение
Изображение
Ха наздраве :drinkers:, че като гледам как вали на вънка сняг, ще се набляга на мезетата и питиетата :partyman: :lol:
filmatoplo - майстор
:? Недейте така бе хора нямам такова мезе -какво да правя сега :tonqe: .
Stefan_62 - майстор
filmatoplo написа:
:? Недейте така бе хора нямам такова мезе -какво да правя сега :tonqe: .
:lol: Заповядай на гости има мезта и :drinkers: :partyman:
stiv1961 - майстор
Ми щом сте рекли- наздраве :partyman: :partyman: . Ето го и моето мезе- от рибицата :)

Прикачен файл

120120132042.jpg

Прикачен файл

120120132043.jpg

Прикачен файл

120120132044.jpg
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Ми щом сте рекли- наздраве :partyman: :partyman: . Ето го и моето мезе- от рибицата :)
Чена, това мезенце да не би да е това:
Изображение
Изглежда перфектно, предполагам е и вкусно и отива доста :drinkers: с него :lol: , моето е още мекичко, но до седмица се надявам да стане за хапване. :partyman:
Mega - специалист
stiv1961, много добре е изсъхнало филенцето. Моето навътре още е леко червенко. Но на тънки ивици е супер. Суджука ми е почти готов, чакам още да се свие.

От вчерашния пост на Edi така ми се допи винце, че сега два суджука паднаха жертви с малко праз и се получи страхотна разядка за мезе. След нея жената идва с домашни кюфтенца с пържени картофки. ;)

Прикачен файл

IMG_0547.JPG
IMG_0547.JPG (104.62 KиБ) Видяна 2753 пъти
Последна промяна от Mega на съб яну 12, 2013 7:35 pm, променено общо 1 път.
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
stiv1961, много добре е изсъхнало филенцето. Моето навътре още е леко червенко. Но на тънки ивици е супер. Суджука ми е почти готов, чакам още да се свие.

От вчерашния пост на Edi така ми се допи винце, че сега два суджука паднаха жертви в малко праз и се получи страхотна разядка за мезе. След нея жената идва с домашни кюфтенца с пържени картофки. ;)
Ама вий наистина ни сте хора с тези писания и снимки :lol:.Въпреки, че съм на мезенце и винце ми потекоха лигите като ви гледам постовете, а спрете се малко бе има хора със слаби сърца. :lol: Ха наздраве :drinkers:
Mega - специалист
Догодина живот и здраве, може да направим форумна сбирка. Всеки ще носи каквото е измайсторил и ще се дегустира с цъкане. ;) Който е взел малко ще се връща за още. :partyman:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: