• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
А чушките с какво са пълни, изглеждат много апетитни :supz:
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Казвай Теди, не се скъпи и на мен ми изглеждат доста вкусни :lol: . И аз се имам за кулинар, но ти ме биеш отвсякъде с тези деликатеси :sad: :drinkers:
Теди - специалист
stiv1961 написа:
предавам :-D
Чушките се измиват, очистват и нарязват на вижда се. Объркват се една майонеза и едно цедено кисело мляко. С ъотношението е едно към едно, а количеството според чушките. Добавя се счукан чесън или чесън на прах, две три нарязани печени червени чушки, копър пресен, черен пипер и сол. С това чудо се пълнят чушките и се редят като пънчета в чинията. Наистина са много апетитни и отиват на останалите мезелъци на една трапеза.
:supz:

п.п. Накарах жената да си направи акаунт, че я бива много в тия работи :)
Stefan_62 - майстор
Теди написа:
п.п. Накарах жената да си направи акаунт, че я бива много в тия работи :)
Благодаря за информацията, ще ги изпробвам тия дни.И сега жена ти като започне да пише ти да не изчезнеш :lol: , пускай от време на време по някоя снимка на мезетата :lol: :drinkers:
Теди - специалист
:lol:
Нещо не и активират акаунта чака от 2 дни има и тя какво вкусно да покаже :)
Stefan_62 - майстор
Теди написа:
:lol:
Нещо не и активират акаунта чака от 2 дни има и тя какво вкусно да покаже :)
А дано :lol:, да научим някоя нова благинка. И аз вчера имах проблеми с влизането, смених паролата и пак нищо, чак днес след обяд ми я активираха.
Mega - специалист
Един въпрос: Каква е ролята на притискането на пъстърмата между дъските? Само за форма ли е, или има и друга роля? Защото аз не притискам и няма проблем с вида и вкуса?
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Един въпрос: Каква е ролята на притискането на пъстърмата между дъските? Само за форма ли е, или има и друга роля? Защото аз не притискам и няма проблем с вида и вкуса?
Ами по принцип за форма и за да излезе по-вече течност от месото за да съхне по-бързо.
stiv1961 - майстор
Stefan_62 написа:
Mega написа:
Ами по принцип за форма и за да излезе по-вече течност от месото за да съхне по-бързо.
+1, само за една нощ :)
Stefan_62 - майстор
Ето малко телешки /сърце и суджук/ благинки за вечерта:
Изображение Ха наздраве :partyman: :lol:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията: