stiv1961 написа:А чушките с какво са пълни, изглеждат много апетитниКазвай Теди, не се скъпи и на мен ми изглеждат доста вкусни

stiv1961 написа:А чушките с какво са пълни, изглеждат много апетитнипредавам
Чушките се измиват, очистват и нарязват на вижда се. Объркват се една майонеза и едно цедено кисело мляко. С ъотношението е едно към едно, а количеството според чушките. Добавя се счукан чесън или чесън на прах, две три нарязани печени червени чушки, копър пресен, черен пипер и сол. С това чудо се пълнят чушките и се редят като пънчета в чинията. Наистина са много апетитни и отиват на останалите мезелъци на една трапеза.
Mega написа:Един въпрос: Каква е ролята на притискането на пъстърмата между дъските? Само за форма ли е, или има и друга роля? Защото аз не притискам и няма проблем с вида и вкуса?Ами по принцип за форма и за да излезе по-вече течност от месото за да съхне по-бързо.
Stefan_62 написа:+1, само за една нощMega написа:Един въпрос: Каква е ролята на притискането на пъстърмата между дъските? Само за форма ли е, или има и друга роля? Защото аз не притискам и няма проблем с вида и вкуса?Ами по принцип за форма и за да излезе по-вече течност от месото за да съхне по-бързо.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: