• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
bulhomes2 - майстор
Съни, изключително много те моля, ако великите умове решат да направят нещо друго, освен споделеното вече във форума - незабавно да го споделиш!
Съни - специалист
bulhomes2 написа:
Съни, изключително много те моля, ако великите умове решат да направят нещо друго, освен споделеното вече във форума - незабавно да го споделиш!
Ще, ама то само на вилаета може се вихрят та ще мине време, мисля. Инак веднага ще ги издам какво са сътворили и.... в последствие аз.
Теди - специалист
Искам и на жарава и върху газово котлонче да го ползвам, като ходим на къмпинг. Вероятно със свалящи се крачета ще го мъдря нещо и ушета за хващане.
stiv1961 - майстор
Виж тук:
viewtopic.php?f=18&t=35045
Има доста идеи, писах на модовете да съберат двете теми, но май не са чули молитвата ми :?
Теди - специалист
Супер, нещо такова направо ще копирам от някой колега топлата вода е вече открита :lol:
Дам, хубаво е темите да се съберат в една.
filmatoplo - майстор
:) Здравейте Валандаристи , ей ние и партия може да направим :-D .Та аз залагам на класиката -гол с две дръжки , по гъвкав е за всякакви импровизации :wink: .
Andri01 - майстор
filmatoplo написа:
:) Здравейте Валандаристи , ей ние и партия може да направим :-D .Та аз залагам на класиката -гол с две дръжки , по гъвкав е за всякакви импровизации :wink: .
Кръгъл и с гола глава/нали сега е модерна тази прическа/.Че издържа и на "подпалване" на задника!:)
КИМИ - специалист
Абе защо му викате валандър,
на ръждясал диск от дискова брана!

Нещо по-по- европейски звучи,А?! O:)
Пламен Лилов - напреднал
Цу,прекръстен е на човека които го популяризира тук-Вальо,а първообраза беше "Таландър". :wink:
КИМИ - специалист
Според мене на диска от брана е по-добре да се нарече
Diskovery BBQ.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: