Съвети за начинаещи готвачи.
Spokoiniq - майстор
Ние се отказахме да готвим на пара, пилешкото става като варено, безвкусно.После като го завъртя в масълце вече става както трябва.Иначе зеленчуците стават, но тоя токмак да седи за едни зеленчуци и да ми заема място, айде мерси.Ако някой си няма уред предлагам му моя, ползван е цифром и словом 7 пъти, може бартер за някоя тенджера примерно :lol:
mi6el - специалист
Слагам и босилек и връхче канела , ако рибата е блатна ( напр. шаран ) не мирише на църква и се убиват всички тинести м -ми .
Опитайте с телешко също става хубаво . Няма да давам идеи за подправки че моите са малко нестандартни . Ако месото е твърде жилесто във водичката се капва малко алкохол и ч. л. мед .

Тема "Готвене на пара" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: