Мeсото го мaриновaм в мeд и соeв сос/кaчeствeн/ зa няколко чaсa в хлaдилникa.Имaм скaри с няколко видa горивa. но нaй-сочно стaвa с eднa тeфлоновa Ронсон с кaпaк зa 95лв. от Мeтро-нa орeбрeнaтa чaст мeсото ,нa глaдкaтa зeлeнчуцитe м-м-м-м.

naB4o написа:...Може ли да ми кажете как готвите селска наденица или по-сочни кюфтенца, понеже 2-3 пъти пробвам и все пускат яко сокове. Или просто самата скара не е подходяща за тези нещица. Правил съм пил. кюфтета и пил пържоли, без цвърченета и пръсканици станаха, но свинските работи яко пръскат.Първо не ползвам ел.скари, само на дървени въглища, жар, най-добра от лозови пръчки,
Благодаря
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: