Теди написа:На И.Вазов пазара по сергийте има от там съм си купувал. На всеки пазар би трябвало да има.Ще пообиколя за начало женския пазар. Имаше едно место с добри неща, но не съм наминавал.
Ако попадна на нещо интересно ще пиша.
Теди написа:На И.Вазов пазара по сергийте има от там съм си купувал. На всеки пазар би трябвало да има.Ще пообиколя за начало женския пазар. Имаше едно место с добри неща, но не съм наминавал.
OwnerBG написа:Чудо. Намерих 8 кг. шарена сланина подремнала в каче със сол и от време на време завивана със сняг.Теди написа:На И.Вазов пазара по сергийте има от там съм си купувал. На всеки пазар би трябвало да има.Ще пообиколя за начало женския пазар. Имаше едно место с добри неща, но не съм наминавал.
Ако попадна на нещо интересно ще пиша.
Stefan_62 написа:Разгледай този сайт:Страхотна идея си откраднах.Благодаря.
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1886.0
В Гугъла има и други доста добри рецепти за обработка и съхранение на сланина.
Mega написа:Режа ги като твоите. Утре ще снимам.Рибиците се почистват от ципите. Покрива се дъното на съда със сол и се поставят рибиците. Покриват се със сол и се държат 24 часа. След това се ИЗКИСВАТ 4 часа във вода. Пресоват се 4-5 часа между две дъски. Овалват се в смес от чимен, черен пипер, червен пипер, чубрица. Сушат се десетина дни.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: