Съвети за начинаещи готвачи.
filmatoplo - майстор
:) Стиви имам оферта -скътай от сливовата до другото лято , идваш тук на почивка , за по евтино :? ще намерим бунгала ли кво .Навитак - :drinkers: :wink: .Майтап да става :-D .
stiv1961 - майстор
Непременно ще ти се обадя, но имай предвид, че след няколко дни започвам да подготвям мат,риал от сини сливи, октомври зареждам и гроздов/ мерло/. :) Така, че като му дойде времето ти даваш оферта и аз ти плащам с :partyman:
kuger - майстор
Направо плачеш за дълги гости :-D
filmatoplo - майстор
Гостето започва ,след ставането на трушията,зелето,ракията :drinkers: и крос след прасето :axe: :lol: .
kuger - майстор
Аз си мисля да не му даваме чак такъв зор, по малко :-D :-D
Ама, я виж как се умълча Стиви :-D :-D
stiv1961 - майстор
Аааа, тук съм :) Правя си план за уикенда- ще накисвам качето за туршията, ще градирам ракията/ ама рима има :) / и ще нагледам как върви прасето. Мисля и на риба да отида ако имам време :?
kuger - майстор
Ама, глей ся, ще докараш риба, ми и бира ще искаме :-D :-D
rum_sz - специалист
Много бързате с сините сливи,чакайте сами да паднат на земята ,тогава са презрели и повече са сладки и ароматни.Ритни дървото и каквото падне, в кофата ,след 2-3 дена наново .Даже аз избирам тези,който са като стафиди.

Ама ,вие я карате като в живота ,колкото е по млада сливата, по бързо да я одрусаме :-D :-D
Последна промяна от rum_sz на пон авг 20, 2012 8:40 pm, променено общо 2 пъти.
Krass - майстор
-Защо сините сливи са червени?
-Защото са зелени. :lol:

Тема "СЛИВИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: