За различни гости я правя различно (слагам си надпис
). За желани , поканени, добри гости - слагам "па` пи` ". За "други" - накисвам люти чушки
Принципно я оценяват. Още никой не ме хванал ... да му премеря градуса ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
man_un написа:Ние от няколко години слагаме мед на капака на казана и кориандър вътре в материала, мога да кажа че ракията е супер. Наистина придобива мускатов вкус. Двоен препек и с 5 ракийки и после биричка нямам проблем на другия ден. Досега никой не е намерил кусур. Тази година направихме винена и сега я чакаме да отлежи малко и ще пиша отзиви. На първо четене е много ароматна. Дано да е вкусна и пивкаДай малко инфо относно количеството кориандър,който слагате. С мед се маже капака при преварката,нали?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: