[quote="stiv1961"]
Здрасти за твоя случай трябва да знаеш и колко е алкохолния му градус предполагам че 7-8градуса .Правиш следното изваждаш всичкото Вино само виното без пращините(джибрите или както там му викате по вашия край) слагаш в друг съд на по топло място 15-18 градуса да е помещението на 100л вино 20 литра топла вода и си купуваш ДИАМОНИЕВ ФОСФАТ пакетче(30гр) разбъркваш хубаво и започва чакане и опитване когато спре да ти сладни го прехвърляш в друг съд и на 1 литър вино слагаш 1 мл серниста киселина затваряш съда плътно и изчакваш 2 седмици и започваш да си го пиеш след тоя двуседмичен период.
Здрасти за твоя случай трябва да знаеш и колко е алкохолния му градус предполагам че 7-8градуса .Правиш следното изваждаш всичкото Вино само виното без пращините(джибрите или както там му викате по вашия край) слагаш в друг съд на по топло място 15-18 градуса да е помещението на 100л вино 20 литра топла вода и си купуваш ДИАМОНИЕВ ФОСФАТ пакетче(30гр) разбъркваш хубаво и започва чакане и опитване когато спре да ти сладни го прехвърляш в друг съд и на 1 литър вино слагаш 1 мл серниста киселина затваряш съда плътно и изчакваш 2 седмици и започваш да си го пиеш след тоя двуседмичен период.
