Здравеите,много интересна тема и много итересни рецепти.Та по въпроса за течния пушек да кажа и аз ,продават се при нас едни смески за опушване на риба,представляват смес от захар и сол които са опушени предварително,и миризмата е много силна,та при осоляването миризмата се придава на месото от солта това е в пакети по един килограм за опушване на сомга.Правил съм съомга така 2-3 пъти и става разкошно,та по въпроса за течния пушек може да се ползва тези идея.
Здравейте колеги!
Малко да посъживим темата...
видях тази пушилня в нета http://www.youtube.com/watch?v=dFK55cYU ... Z5&index=3
опитах се да я поръчам,обаче се оказа че за България няма доставка и
за това я поръчах да ми я направят тук!
В събота започвам експерименти на вилата!
Изгледайте клиповете,ще ви харесат!