filmatoplo написа:Ще се омъжиш ли за менЕ ти пък.

kuger написа:Съни, не е ли време да изгрееш пак?Е сега. Аз не съм залязла. Само печката се скапа и нещо е едно такова лятно разгеле та не ми се и готви. Но ще ви разсмея скоро с ... представете си... шкембе чорба. Оказа се че съм изяла хляба на доста кръчми, хихи. Е, на дребно де. С по едно две ... и още малко шкембета са фира. Половинът дето друго освен искам не владее като изказ обещал снима поредното довечера/кой па яде шкембе вечер освен кумеца и мъжо нинам, но/ та ще разкажа тез дни.
Съни написа:Съни, отговори ми честно- ти българка ли си или така си говориш( пишеш)kuger написа:Съни, не е ли време да изгрееш пак?Е сега. Аз не съм залязла. Само печката се скапа и нещо е едно такова лятно разгеле та не ми се и готви. Но ще ви разсмея скоро с ... представете си... шкембе чорба. Оказа се че съм изяла хляба на доста кръчми, хихи. Е, на дребно де. С по едно две ... и още малко шкембета са фира. Половинът дето друго освен искам не владее като изказ обещал снима поредното довечера/кой па яде шкембе вечер освен кумеца и мъжо нинам, но/ та ще разкажа тез дни.
stiv1961 написа:Стив ами така си пиша. За говоренето ще е леко притеснително или имбаръсинг дори в моите инглиш класис в училище. За да съм разбираема не говоря така и мога да пиша и разбрано, но тогава къде е смеха в цялата работа. А аз пиша моите рецепти, за да се забавляваме. Не преподавам уроци по шкембе примерно или по телешко варено, ако ме разбираш.Съни написа:Съни, отговори ми честно- ти българка ли си или така си говориш( пишеш)kuger написа:Съни, не е ли време да изгрееш пак?Е сега. Аз не съм залязла. Само печката се скапа и нещо е едно такова лятно разгеле та не ми се и готви. Но ще ви разсмея скоро с ... представете си... шкембе чорба. Оказа се че съм изяла хляба на доста кръчми, хихи. Е, на дребно де. С по едно две ... и още малко шкембета са фира. Половинът дето друго освен искам не владее като изказ обещал снима поредното довечера/кой па яде шкембе вечер освен кумеца и мъжо нинам, но/ та ще разкажа тез дни.. Иначе с интерес( и трудно
) чета постовете ти
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: