• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
bulhomes2 - майстор
Вчера му се обаждах. По 20 лв били, ама да му излизала обявата по-напред...
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Вчера му се обаждах. По 20 лв били, ама да му излизала обявата по-напред...
Този е за трепане :sad:
iva6ki - специалист
Една малка импровизация :)
Продукти за 4 порции:

4 парчета наденица
1 микс зеленчуци(по избор)
250гр. готварска сметана
1кг. картофки

Прикачен файл

1.jpg

Прикачен файл

2.jpg

Прикачен файл

3.jpg

Прикачен файл

4.jpg

Прикачен файл

5.jpg
EDI - майстор
Ухаааа, страхотия :supz: .Колко течност пое това чудо на кулинарията. :-D Аз още нямам това чудо на готварската техника, ама сериозно ме карате да се замисля по въпроса.
iva6ki - специалист
200гр. олио за пърженето като преди наденичката отсипах да не става прекалено
тежко, този ми е втори 48см ама го харизах на тъста и третия 54см очаква освещаване в
събота :partyman:

P.S. Голямо количество червено винце с по малко лимонадка :lol:

Прикачен файл

7.jpg

Прикачен файл

6.jpg
Последна промяна от iva6ki на чет мар 20, 2014 4:50 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
То за олиото ясно, аз викам, после при консумацията колко течности и какви се използваха. :-D На село, дето ми е вилата има стар стопански двор, може да се търкаля някой диск.Ако не ме домързи, някой ден може да се разходя и да видя.
iva6ki - специалист
Действай :) , уредчето е екстра.Не издържах до събота и го нацапах :roll:

Прикачен файл

CAM00200.jpg
v_tan - специалист
в бриколаж продават готови САМО за 105лв.... за който не може да си направи :mrgreen:
Теди - специалист
В момента го ползвам сефте за тази година. Утре ще покажа снимков материал. :)

След дълъг зимен сън бе пробуден с мръвка :-D

Изображение
Изображение
Stefan_62 - майстор
Здравейте кулинари, да поразмърдам малко темата и да споделя какво спретнах на "Валандара" за Гергьовден. Понеже по Великден се оядохме на агнешко реших този път да заложа на свинското въпреки, че традицията е да се хапва агнешко.

Първо подгрях Валандара с малко кюфтенца и кебапчета:
Изображение
После реших да забъркам една "Чорбаджийска пърженица":
Задушаване на мръвките с лука:
Изображение
Следват гъбките:
Изображение
Изображение
Краставичките и доматите:
Изображение
Малко сиренце:
Изображение
Няколко яйчица:
Изображение
И накрая крайният резултат с обилно нарязан магданоз:
Изображение
Правил съм пърженицата за Трифонзарезан и в обикновен тиган, но се оказа, че вкусът при приготвянето и във Валандара е съвсем друг, просто разкошен и съответно ястието беше консумирано с доста биричка и винце.
Ха :partyman: :partyman: :partyman:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: