• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
Mega - специалист
Аз моите произведения ги държа на балкона. Повечето са готови, но зареждам редовно. А жена ти какво бучи, донесъл си месо, което по магазините и да иска не може да си купи.
Stefan_62 - майстор
bivolan написа:
Пастърмите вече ги изучихме и сега минаваме на втора фаза - Дядовци.
Живея в София, в апартамент,нямам двор или таван, където да си закача мезето и да го суша.Когато донесох торбите с конското у нас и заех целия фризер жената бръмча сума ти време.Сега ако започна и такова чудо да приготвям и суша вече не знам какво ще стане...абе всъщност знам :axe:
Ей така като мен
Изображение
или като "Mega"
Изображение :lol:
stiv1961 - майстор
bivolan написа:
Пастърмите вече ги изучихме и сега минаваме на втора фаза - Дядовци.
Живея в София, в апартамент,нямам двор или таван, където да си закача мезето и да го суша.Когато донесох торбите с конското у нас и заех целия фризер жената бръмча сума ти време.Сега ако започна и такова чудо да приготвям и суша вече не знам какво ще стане...абе всъщност знам :axe:
Ами то за едно/ или един/ дядо ти трябват 3-4 кила месо, подправки и 0.025 м2 на терасата :) - приблизително :)
Mega - специалист
... При мен бяха толкова много само няколко дни. След като дръпнаха половината ги замразих. Останалите са вече сухи, половината от тях замразих сухи и оставих само 20-тина навън, както и филетата. Сега е много прибрано и си имат място на две летвички са всичките.
stiv1961 - майстор
Наистина свършва, а минаха едва три дни откакто го сефтосахме :-D Наздраве дружина, Ааамет ша продължи да дърпа конците да го ева у ибрикчията да го ева :butthead:

Прикачен файл

200120132047.jpg
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Наистина свършва, а минаха едва три дни откакто го сефтосахме :-D Наздраве дружина, Ааамет ша продължи да дърпа конците да го ева у ибрикчията да го ева :butthead:
:partyman: Наздраве войводо и да направиш пак някой дятка щом този свършва :lol: , кво да праим кат сме шибана държава винаги ни дърпат и ни го на..ват :butthead: отвсякъде. :partyman:
nikolaytatarov - специалист
Mоже ли някои да даде рецепта за бахур и начина на приготвяне.
Stefan_62 - майстор
nikolaytatarov написа:
Mоже ли някои да даде рецепта за бахур и начина на приготвяне.
Чети тук всичко е описано подробно за направата на бахур: http://pep-4o.blogspot.com/2010/02/blog-post_9846.html поместена от колегата "stiv1961", ако се беше поразровил сам в търсачката щеше да я откриеш в темата "Въпрос за суджук, луканка" :drinkers:
jekasus - майстор
Стив на тая снимка(с този коментар) трябваше и две чифтета да сложиш :lol:
nikolaytatarov - специалист
Благодаря ще пробвам утре
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията: