


stiv1961 написа:Стив от Добрич съм, благодаря че се отзоваваш. Много искахме да усетим вкусът на пушено домашно. Нямам точно в момента подготвено съоражение за пушене, а и в близкия месец нямам време да го подготвя(или трябва да сдялам нещо със 2 метални кофи ) А Студено или горещо опушване препоръчвате за сланина ?. Много добри работи показвате тук браво. Отдавна ви чета.mlado-maistor4e написа:Някой има ли излишни 1-2 парчета опушена сланина за продажба или някакво месо ?В ТИМТИРИРАМ няма офис на куриерска фирма![]()
![]()
. Иначе бих ти подарил две парчета осолена сланина а ти да си я опушиш ако искаш
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: