jorkataG написа:Гледам и си мисля каква тема се е образувала значи - МН ХУБАВААААААААми незнам, но може би липсва кой с каква пиячкак консумира мезетата![]()
![]()
![]()
Обаче има един пропуск. Който познае от първите 10 човека получава пиячка към мезето си
Обещавам да съм честен и да не извъртам какво липсва и какво не![]()
![]()
Stefan_62 написа:Съни написа:Ето нещо, което смятам ще се впише в месната ви диета. Та значи обзавеждам се с едно свинско контра филе аз, обаче вместо да го беся го замислям в друг пъклен план. За добавка строявам и два вида сирена, а имено чедър и еменетал за тост, и шунка или бекон, че гоня и фасон. За подправки подбирам обичайните за мен кориандър, кимион, чер и сякакви цветове пипер ако имам, и ако се заигравам дори мащерка турям.Следва чаша откъртена от душата ми бира, или още по тежкото червено вино. Та нарязаното на филии, но не докрая защото гоня цялост на основата, месо режа на филии.Овкусявам и оставям поне три часа. Като се разберем, че вече сме вкусни идва момента да направим добавка от сирената в наравените прорези. Редим си шунката и двата вида сирена в прорезите и казваме колко сме красиви та да ни харесат. Това хубаво нещо пие много вино и е по думите на потърпевши страхотна месна торта.Браво Съни, изглежда страхотно и вкусно, но не разбрах две неща. Първо /бирата или виното/ пиели се по време на приготвянета на това чудно кулинарно изделие
или се полива с тях върху месото. И второ това нещо когато се приготви с всичките му продукти запича ли се във фурна или се яде сурово
![]()
Хихи, разчитайте на мен да ви напиша рецепта дето само аз си я разбирам. Доказано съм талантлива в тази посока. На конкретните въпроси: И двете се правят и се кисне месцето във биричка или винце и се консумира някое чашле докато се твори за вдъхновение. Колкото до печенето аз съм такъв серсем суровояд, че като нищо бих го заръфала и сурово, ама нали пораснах вече и за да не ям бой го слагам в един тювеч, заливам с маринатата, в която е висяло "сто" часа и го пека на 200 градуси, ама за колко точно не знам. Някак винаги разбирам като е готово и накрая задължително запичам без капак за дестина минутки.

