Да открием сезона- селска наденица, пангасиус филе и гарнитура пържени картофки
Беше много вкусно с червено вино 


Прикачен файл
Прикачен файл
stiv1961 написа:По молба на Stefan_62Благодаря, любимото ми мезенце за
Пилешки крилца
1.5 кг. пилешки крилца
3 с.л. соев сос
150 мл бяло вино
3 ч.л. червен пипер
черен пипер, сол
8 скилидки чесън
зехтин или олио
Нарязваме крилцата на 3 и ги мариноваме за няколко часа, най-добре е като се приготвят вечерта за следващия ден. В подходящ съд слагаме крилцата заедно с всички продукти и объркваме добре все едно че месим тесто. Оставяме да престоят в хладилника. На другия ден загряваме валандара и изсипваме всичко. Запържваме под капак до зачервяване около 30 минути.
Утре смятам да я изпълня/ естествено ще има актуални снимки, тези са от нет-а/За капак ще ползвам един пътен знак ,,забранено спирането"
Stefan_62 написа:Имам още един диск, които е малко крив около отвора, но ако се завари/отвора/ и му се постави една дръжка отгоре дали ще става за капак.Ще стане, защо не.... но дали няма да е малко тежичък
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: