Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
От аспирина жената се изприщва и лицето И подпухва като на алкохолик сабахлен :-D
hidrazin - майстор
Използвай калиев сорбат. Има го в Кауфланд при подправките. Изглежда така:
http://mpp.bg/index.php?page_id=3111&show=60103
:partyman:
stiv1961 - майстор
От няколко години ползвам само калиев сорбат.
kuger - майстор
OFF: Аз я направих една с тоя сорбат, не се разбрахме с жената и сега "разполагам" с над 20 пакетчета :shock:
stiv1961 - майстор
Ха-ха и аз така миналата година, ама моите намаляха щото слагах и на зелето, и на виното. Сега имам още десетина.
Stefan_62 - майстор
Чена, я кажи как се отразява калиевият сорбат на виното, че до сега не съм го използвал за него? :?
stiv1961 - майстор
Stefan_62 написа:
Чена, я кажи как се отразява калиевият сорбат на виното, че до сега не съм го използвал за него? :?
Не разбрах, бързо свърши :-D , за 8-ми март нямаше :)

Тема "Смесена зелена туршия" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: