Съвети за начинаещи готвачи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон юли 08, 2024 9:31 pmMamaMy написа:
Баба слагаше варно мляко в сладкото от кайсии. Не е слагала пепел никъде.
Тц. Кайсиите се киснат във варно мляко, за да се стегнат и не се разкашкат при варенето. После се плакнат и тогава се прави сладкото

п.с. а, Хидрата го бил писал
kr1100 - майстор
Започвам със смокините
пет юли 12, 2024 9:20 pmkr1100 написа:
Започвам със смокините
Твоя куч яде ли ги?
Моя, по време на разходка, е същи веган. Не пропуска презряла кайсия, праскова, джанки, а вече и смокини.
kr1100 - майстор
пет юли 12, 2024 9:25 pmТрифон П.Трифонов написа:
пет юли 12, 2024 9:20 pmkr1100 написа:
Започвам със смокините
Твоя куч яде ли ги?
Моя, по време на разходка, е същи веган. Не пропуска презряла кайсия, праскова, джанки, а вече и смокини.
Не яде. Краставици отвреме навреме, домати също.

А от днес съм в шок - вече има жълти цигулки тикви :? :?

Тема "Сладка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: