Аз ги правя на фурна-кисело мляко,горчица,сол иподправка за барбякю оставям ги за 1-2 часа може и по малко,ако бързаш и стават ммммммммм да не ви говоря!!!
1.Месце -аз взимам малко вратни и малко котлетни пържоли /за всеки вкус/и поне 10 ина ребърца за цвят и мезе
2.начуквам месцето с дървено чукче , след това всяка пържолка обмазвам с смес от черен пипер сол малко пикантина , червен пипер/може и лут.накррая ги обмазвам с зехтин .маринатата я правя 1бира ,1 чаша вода пак пикантина черен и червен пипер и 2глави лук нарязан на ситно .така месцата стоят мин.2 чаша /най добре 1 нощ/после паля барбекуто и малко преди да стане си правя специален сос в една чашка зехтин , кетчуп черен пипер и дижонска горчица в тайна майна пропорция .
обмазвам с готварска четка всяка пържолка от 2 те страни и меткам на сгорещената скара /това повтарям поне още един път докато се получи една нежна глазура ......./преглътнах/пека според вкуса на народохапващите за някои алангле за някои препеченичко ....и ТЕ ТАКА !!!!
