Тази вечер и аз смлях месото - 8 кила свинско и 3 телешко (говеждо). Сега отивам за подправките, ама много топло времето, че се опасявам да не вкисне 

filmatoplo написа:Разгеле успокоих се -същото …..Ха така, от тук насетне, като видиш бялото ще ти е успокоение.
LazarGanev написа:Тази вечер и аз смлях месото - 8 кила свинско и 3 телешко (говеждо). Сега отивам за подправките………Слагаш ,общо за всичката кайма, по едно/ако искаш и по две/ пакетчета от по 10 грама : кориандър,иднийско орехче,бахар,кардамон/м; и по около или над 5-7-10 грама за килограм кайма : пипер-чер и бял; кимион.
LazarGanev написа:…, ама много топло времето, че се опасявам да не вкисне …За суШуците топло е времето над 13-15 градуса Целзиеви.
LazarGanev написа:… само за чубрицата не съм съгласен…Няма никакъв поблем. Както се казва „на вкус и цвят …”
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: