• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
bulhomes2 - майстор
Щот само се "плюнча" като я отворя :lol:
Mega - специалист
bulhomes2 написа:
Щот само се "плюнча" като я отворя :lol:
Стига бе, вие там не се оставяте с празни изби. ;)
КИМИ - специалист
Stefan_62 написа:
Mega написа:
Червени са, защото са токущо сложени. След 3 дни като снимам са ок. Така беше и миналата година. Предпочитам пред много чубрица, че ми нагарча повече.
Важното е на теб да са ти харни на вкус, не ни слушай нас.
Mega,
ако нали знаеш защо хората не си онодват жените на площада?
Ами от сто минувачи- 100 съвета- що си я обърнал с главата на запад, що не караш по-живо, чакай аз да ти покажа, неправилна е стойката- ще се сецнеш... и т.н.

Прави на тебе какво ти харесва- в твойта къща ти си Господаря. =D>
Stefan_62 - майстор
Поредната зарядка със суджук.
Изображение
Предната е вече на привършване :lol: и днес се наложи да да запълвам празното място :? , има и една рибичка която отлежава в сол, но утре ще висне и тя след съответната подготовка. :drinkers:
KingLin - майстор
Мен не ми остана време да направя снимки преди двете по-малки парчета да бъдат унищожени :-D :-D :-D Голямото все още си иска съхнене макар и вече да е в хладилника и да се топи незабележимо след всяко отваряне от жена ми :lol: С врат добре се получи и подправките добре съм ги уцелил. Снощи заредих в марината по кило бут и бон филе да пробвам с тях как ще се получи. В крайна сметка се оказа че си е влажно тука и трябва повече време за съхненето колкото и да ми се искаше да станат за 10-ина дена.
Stefan_62 - майстор
KingLin написа:
В крайна сметка се оказа че си е влажно тука и трябва повече време за съхненето колкото и да ми се искаше да станат за 10-ина дена.
Пускай през деня /или ноща/ вентилатор да ги обдухва и за 5-6 дена са готови /изпробвано е/.
kuger - майстор
Аз пък си имам проблем, суджуците отвън твърди, вътре меки, а сега де. Къде ми е грешката?
Mega - специалист
Ами те принципно съхнат отвън навътре, все пак по каква рецепта си ги правил? Аз сложих 20 кила конски тези дни.
kuger - майстор
50/50 свинско телешко + мазни свински гърди + подправки готови от магазина. На вкус е добро. Не съхне около морето, по-далече е.
Stefan_62 - майстор
kuger написа:
50/50 свинско телешко + мазни свински гърди + подправки готови от магазина. На вкус е добро. Не съхне около морето, по-далече е.
Ами май ти е дошло в по-вечко свинското, трябвало е да ги включиш гърдите в 50% свинско. Ще изъхнат, но по-бавничко /то сега и времето се затопли малко/, ако усетиш, че почват да бият на гранясало /понеже свинското ти е дошло в повече е възможно/ мятай на скарата и ги подкарвай :lol: :drinkers:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: