• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
Mega - специалист
Прав е колегата, мазното реално не съхне. Аз така се прекарах миналата зима. Суджицуте бяха по-мази, за скара бяха супер, но когато изсъхнаха, месото се сви а мазното не и станаха много тежки за ядене. Сега направих конски с малко свинско. Като сложа в тигана не пада капка мазно, по-добре ми е за холестерола. ;)
filmatoplo - майстор
Купона започва , аз малко ще изчакам да застуди още ,че миналата година за малко да текнат от жегата :wink: .
jekasus - майстор
Малко вратленце :-D
Прикачен файл:
DSC_0852.jpg
DSC_0852.jpg (89.53 KиБ) Видяна 1167 пъти
Май нещо се запалих по домашното :?
Stefan_62 - майстор
Вече готовото "вратле" :lol:
Изображение
Утре следва ново зареждане пак на вратле. Оказа се, че по-добре си пасва с винцето :partyman:
stiv1961 - майстор
jekasus написа:
Май нещо се запалих по домашното :?
От него по- убаво нема :) , в събота започвам и аз. Като начало- 200 кг прасенце :-D
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
От него по- убаво нема :) , в събота започвам и аз. Като начало- 200 кг прасенце :-D
Еха =D> , значи да очаква ме репортажи. Чена ако ти трябва помощ за прасенцето казвай на линия сме :) :lol:
stiv1961 - майстор
Stefan_62 написа:
Чена ако ти трябва помощ за прасенцето казвай на линия сме :) :lol:
Никого не връщам :) , координатите ми са в подписа :partyman:
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Никого не връщам :) , координатите ми са в подписа :partyman:
Изображение :partyman:
kuger - майстор
Stefan_62 написа:
Вече готовото "вратле" :lol:
Изображение
Утре следва ново зареждане пак на вратле. Оказа се, че по-добре си пасва с винцето :partyman:
А бе човек, изтекоха ми лигите :-D =D> Има ли я рецептата в темата? [-o<
VLADO66 - майстор
Темата стана достатъчно обемна,за това предлагам/както е и по други форуми/ модератор/когато има време и възможност/ да систематизира над първо мнение или в него изпитаните рецепти на потребителите.По този начин съфорумците няма да се ровят из темата.Предварително благодаря!
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: