kuger, принципа е еднакъв. Пушек в затворен обем. На Стив е по голяма и за същото време опушва повече месо. Важни са стърготините. В тях руснаците слагат подправки на зърна според месото чаѝ, хвоѝна, индиѝско орехче, кориандър. Наѝ вкусно е студеното пушене, където в пушилната камера температурата не превишава 30-40 градуса, но там процеса е друг, както и пушилнята.
Съвети за начинаещи готвачи.
gechev
- специалист
1205 мнения в "Домашен майсторлък - месна диета :-D"
Junak
- майстор
- Мнения: 1692
Снимка 13 е това: http://vbox7.com/play:0bd05e7f6e&ef=1 . Правя го трети път - много е точно. Проблема е, че се чака около месец 
Снимка 16 е свинска рибица.
Рибиците се почистват от ципите. Покрива се дъното на съда със сол и се поставят рибиците. Покриват се със сол и се държат 24 часа. След това се изкисват 3 часа във вода. Пресоват се 4-5 часа между две дъски. Овалват се в смес от чимен, черен пипер, червен пипер, чубрица. Сушат се десетина дни.
Снимка 181 е свински врат.
Като рибиците, но подправките /на вкус/ с вино на каша и месото обмазано.
Тънките месца до наденичките са конско. Изкисването след осоляването - във вино. подправките - преобладаващо чимен
Те и надениците са конско, амаоще не са готови

Снимка 16 е свинска рибица.
Рибиците се почистват от ципите. Покрива се дъното на съда със сол и се поставят рибиците. Покриват се със сол и се държат 24 часа. След това се изкисват 3 часа във вода. Пресоват се 4-5 часа между две дъски. Овалват се в смес от чимен, черен пипер, червен пипер, чубрица. Сушат се десетина дни.
Снимка 181 е свински врат.
Като рибиците, но подправките /на вкус/ с вино на каша и месото обмазано.
Тънките месца до наденичките са конско. Изкисването след осоляването - във вино. подправките - преобладаващо чимен
Те и надениците са конско, амаоще не са готови

Последна промяна от Junak на чет дек 19, 2013 10:49 am, променено общо 1 път.
Илчо Илиев
- майстор
- Мнения: 1549
Теди написа:Конския ми суджук се рони, няма спойка явно му е малко сланинката.Теди, за да се рони, вероятно е била доста едро смляна каймата и не достатъчно осмесена, мазнината не е фактор в този случай, разточването също е от значение,а и сланина не се добра идея на конско/магарешко, лой става,но сланина може само ако ще се пекат пресни...
Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература
- ↳ Връзки към Интересни сайтове
- Магазин
- ↳ Препоръки и Мнения за он-лайн магазина
- ↳ Крадeни инструменти !!!