• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
EDI - майстор
Страхотно изглеждат манджите. :) Време е да пробваш с вратни пържолки или бонфиле.
stiv1961 - майстор
Браво, още едно доказателство, че тоя диск е универсален :)
Mega - специалист
Колеги как огъвате така точно железата за стойката в кръг и дръжките? Говоря за дебелите пръти? Както е на stiv1961 стойката? За сега не си намирам диск от брана, но искам да си направя стойка за сача на вилата.
stiv1961 - майстор
На менгемето, по малко задавам докато стане кръг. Моята е от тънкостенна тръба ф 16, а дръжките от арматурно желязо.
hameleon - специалист
Поредният кандидат за "джаза".
Тестовете протичат доста вкусно :-D :partyman:
98 % готов,още 2% за дръжките - струговани и чакащи да предадат окончателен вид на съоръжението!

Прикачен файл

P1070364.JPG тест3

Прикачен файл

P1070360.JPG тест2

Прикачен файл

P1070356.JPG тест 1
batkotony - специалист
Със здраве да печеш всякакви вкуснотии!Нека винаги има какво да слагаш отгоре му... :)
ПП.Сложи скоба на маркуча... :!: :wink:
filmatoplo - майстор
:-D Ей стопли се , и ги размърдахме Валандрите :partyman: , нещо по вторични не ги откривам -бях обещал ама няма :? .Моя последно беше с пържена Цаца :wink: , за Велигден си почина -ами жената готви печеното и дробсърмата във фурната :wink: , за сметка на това имаше -тъпан,гайда ,китара и акордеон :rock: и :drinkers: .Ами на сдобилите се с Валандър -честито =D> .
dimov64 - помощник
Яко зарибяване с този Валандър!!!Решил съм да спретна един от неръждавейка с дебелина най малко 5мм.Ето узбекски вариант на Валендера,само че с небезизвестната фраза МАНГАЛ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=mtb9fmGn-pE
filmatoplo - майстор
Dimov64 :prayer: , изпълни ме този клип -браво =D> , научих някой неща от готвача :yawinkle: дано пече утре да ги приложа.
bulhomes2 - майстор
Ха. В магазинът ни за грънци съм виждал такива капаци. Продават се с една основа по-голяма от паница, но с нейната форма и се води "Арабски гювеч". Обаче ги правеше един, който отдавна фалира и не знам дали има още.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: