Тая година направих 250 л. вино и 35л. ракия,
перфектно е кабернето- и на оная работа да ти капне
пак ще го оближеш!
Ако не стигне- догодина изчислявам %-но месеците които съм бил на
сухо и увеличавам литрите. Виното ми стана като това в бутилките от 5 лева,
догодина започваме нова тема и ще спазваме всичко стъпка по стъпка и
вие,
форумците ще имате най-хубавото вино в квартала,
айде наздраве, всичко добро и се обичайте!
перфектно е кабернето- и на оная работа да ти капне
пак ще го оближеш!

Ако не стигне- догодина изчислявам %-но месеците които съм бил на
сухо и увеличавам литрите. Виното ми стана като това в бутилките от 5 лева,
догодина започваме нова тема и ще спазваме всичко стъпка по стъпка и
вие,
форумците ще имате най-хубавото вино в квартала,
айде наздраве, всичко добро и се обичайте!
